Hoquei: El festival de demà

Posted on 25 Setembre 2011

0


Com hem vingut anunciant, demà a la tarda es celebrarà al camp del Terrassa F.C. un festival a profit de les Milícies Antifeixistes.

A les 2’30 es jugarà un partit entre el Terrassa B i una Selecció local i a les 4’15 el partit entre el Terrassa i la Selecció Catalana.

Heus ací els equips:

Terrassa: Ariza, Astals, Domingo, Ambrós, Argemí, Codina – Romeu, Francino, Puig, Roig, Caralt i Indurain.

Selecció: Rodríguez (Polo), Cabot II (Intrèpids), Goicoechea (Polo), Detrell I (Junior), Mussons (Junior), Cabot I (Intrèpids), Farreres (Polo), Planelles (Intrèpids), Manolín (Polo), Detrell II (Junior) i Fàbregas (Junior).

Arbitrarà el primer partit Noguera i el segon, Massip o Culell i Palet.

Per tal de donar més relleu a la festa, a les mitges parts i al final del primer partit es correran proves atlètiques a càrrec de destacats elements del G.E. la Mola i U.A. de Terrassa. Els preus són popularíssims: entrada, 0’50 i seient 0’50 pessetes.

Els socis podran entrar mitjançant la presentació del caret del present mes. Els que no el tinguin al seu poder, el podran recollir abans del partit a les taquilles del mateix camp del Terrassa F.C.

Si tenim en compte que la recaptació íntegra serà a profit de les Milícies, es preveu que el camp oferirà l’aspecte de les grans solemnitats.

Notícia publicada a L’Acció el 25 de setembre de 1936.